Bazar Bizar 2015

Een heerlijk zomerse editie!

Dit jaar konden de bezoekers maar liefst twee dagen van een tropische Bazar Bizar genieten!
Op 10 en 11 juli stond de Charloisse Kerksingel in het teken van kunst, zon, muziek, theater, heerlijk eten en nog veel meer…

Vrijdag werd muzikaal goed gestart met one man band Dead Cat Stimpy: met zijn energie stak hij het Bazar Bizar festival al snel aan! Club Wellness opende de deuren voor publiek en de eerste bezoekers relaxten hier in de zonnige jacuzzi’s met een ‘Mr Gold’ cocktail. Even bijkomen van de werkweek. Optredens van the Lumes en Gartmalen en een Bizarre Datingshow tussendoor zorgden ervoor dat het feestje lekker werd gestart!

Bazar201501

De volgende dag stond er nog een mooie dag te wachten want diverse kunstenaars bouwden ook dit jaar eigenhandig mooie bouwwerken vanwaar zij hun kunst verkochten. Onder andere toffe prints van Bier en Brood, uit hun iglo-bar met halve liters ijskoud bier! Street artist Diseronno maakte ter plekke een Bazar Bizar graffiti wall en Alejandra’s Pop Up verkocht allerhande design en vintage in haar shop. Ondertussen was de Bizarre Dating Show weer in volle gang. Een groep gewillige vrijgezellen in mooie pakken, verkleed als ijsje of gameboy, deden hun uiterste best om de liefde voor zich te winnen tijdens een wedstrijd noodles eten en koekhappen. De winnaars aten een smeu├»g tosti diner voor twee!

Bazar201502

Bazar201503

In Club Wellness was de service ook op zaterdag subliem: een massage, een manicure en een spierballen-show, nies was teveel moeite om de bezoekers van een exclusieve treatment te voorzien. Vele bezoekers streken even neer op het gras met een lekker bakje kaasfondue of een veggie burrito van Roodkapje catering om te luisteren maar de relaxte tonen van Crying Boys Cafe of fijne blues van Rag Mob. Met de muziekprogrammering kon je echter ook prima je energie kwijt. Er werd wild gesprongen en gedanst bij Ideal Corpus en Pattern Cutoff. Jiha!

Het was op en top zomers en op diverse plekken zaten de bezoekers van Bazar Bizar lekker te kletsen onder de bomen of met hun voeten in de zwembadjes. De kids en de aanwezige viervoeters konden hier ook hun verkoeling vinden. Lekker spatten! Sander de IJscoman draaide goed met zijn diverse smaken ijs en bij de Plaatpiraat werden regelmatig bakjes ‘piratenfruit’ gehaald: watermeloen en ananas, yum!
Jasper Boomsma wekte verwondering en lachsalvo’s op met zijn mooie trucs en gekke personages en bij Eurosport met Jeroen Kuster kon je je ijsje er weer afsporten tijdens een te gekke work-out!

Bazar201504

Bazar201505

We kijken terug op weer een fantastische editie van Bazar Bizar en willen iedereen die hierbij was graag bedanken voor hun aanwezigheid. Dankzij jullie werd dit jaar weer een groot festijn!

www.bazarbizarrotterdam.nl
www.facebook.com/bazarbizarrotterdam

Bazar Bizar 2015 werd mede mogelijk gemaakt door Mya, Woonstad Rotterdam, Popunie, Gemeente Rotterdam, Stichting Bevordering Volkskracht en Prins Bernhard Cultuurfonds.

Fotografie:
www.rickydoornbos.com
www.marijevanwoerden.nl