Afdelingsuitje Erasmus MC

Samen met Nadîja Broekhart heb ik het jaarlijkse afdelingsuitje voor de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam geproduceerd en gecoördineerd.

75 deelnemers begonnen de dag met een lunch bij De Burgertrut en mochten daarna een keus maken uit een aanbod van diverse workshops om de rest van de dag aan deel te nemen.

Stop Motion – Marloes Tode
Rotterdamse fietstour – Nadîja Broekhart
Vegan kookworkshop – Maike de Cock
Zeefdrukken – Angeliek Vermonden

De dag werd afgesloten met een borrel en een buffet in de Magnetronbar

  lunch00

fiets00

stopmotion00

vegan00

zeefdruk00

borrel00

Recensie

Wij hebben ons afdelingsuitje (75 man) door Nadija Broekhart en Angeliek Vermonden laten organiseren. De dag bestond uit een lunch, verschillende workshops (voor ieder wat wils), een borrel en een buffet diner.

De communicatie vooraf verliep erg prettig. Nadija en Angeliek hadden originele, creatieve ideeën en hebben alles op alles gezet om aan onze wensen tegemoet te komen (bijvoorbeeld qua workshops en diner). Ze waren makkelijk te bereiken, hulpvaardig en flexibel.

De dag zelf verliep soepel en was goed georganiseerd. Nadija en Angeliek, evenals het personeel dat zij hadden ingehuurd, waren allen enthousiast. De verschillende workshops (fietstocht door Rotterdam, veganistische kookworkshop, stopmotion en zeefdrukken) waren origineel en werden goed begeleid. Onze medewerkers waren erg tevreden. Ze vonden dat de activiteiten een relaxte sfeer hadden en het eten was bijzonder goed

Wij hebben een super dag gehad. Nogmaals dank voor de organisatie hiervan. 

Afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam